povestea noastră

Despre noi

Secuiana Group din Târgu Secuiesc este proprietara a două fabrici de confecţii: Secuiana S.A. pentru bărbaţi şi S’ Mode S.A. pentru femeişi a lanţului de magazine Adam’s by Secuiana.

Secuiana produce sub brandul Adam’s întreaga gamă de articole bărbaţi care se distribuie în întreaga tară.

Toate produsele Adam’s, de la cravată la costum, sunt fabricate în România, pe stas-urile şi tipologia consumatorilor din piaţa română.

Ţesăturile folosite de Secuiana sunt alese cu mare responsabilitate faţă de consumatori, au finisaje speciale care oferă multe avantaje client, cum ar fi: tratamente antişifonare, tratamente antipată, tratamente care nu permit pătrunderea apei din exterior, dar permit aerisirea corpului.

Pantalonii din bumbac sunt spălaţi înainte de comercializare pentru eliminarea contracţiei la spălările efectuate de client, pentru igienizare şi pentru a li se conferi un tuşeu plăcut-catifelat şi foarte prietenos cu pielea clienţilor noştri.

Toţi pantalonii şi toate cămăşile se produc numai în propria fabrică din Tg. Secuiesc care are o experienţă de peste 40 de ani şi o vastă cooperare internaţională la export în tări precum: Franţa, Germania, Italia, Canada, SUA, Suedia, Olanda, Anglia.

Secuiana Group acordă o mare prioritate pieţei române, care va fi invadată de branduri străine, a căror produse de fabricaţie asiatică, africană, sudamericană, crează o mare provocare pentru brandul Adam’s.

Secuiana are 18 de magazine proprii Adam’s by Secuiana şi o reţea de clienţi în toată ţara.

magazin1

Politica comercială pentru piaţa română este foarte clar stabilită:

Transport Gratuit
Transport Gratuit

Livrare gratuită pentru comenzile de peste 400 lei!

Calitate garantată
Calitate garantată

Pe lângă tipare şi calitatea lucrului se remarcă şi calitatea materialelor folosite.

Consultanţă gratuită
Consultanţă gratuită

Întreaga orientare este către client, de aceea vă oferim consultanță gratuită.

Secure Shopping
Secure Shopping

Plăți convenabile și sigure

This site is registered on wpml.org as a development site.